O meni

Zdravo in dobrodošla na mojem blogu.
Glede na to, kje se nahajaš, te najbrž zanima kdo sem. Sem Daša, rojena v letu 1988. V letu 2017 sem uspešno prestala terapijo z Roaccutane in se s tem rešila težave, ki me je pestila od zgodnjih najstniških let. Smisel moje nege kože je seveda vzdrževanje stanja brez nečistoč, skrbi za zdravje moje kože in vzdrževanje njenega naravnega obrambnega mehanizma in pa seveda upočasnjevanje staranja ter skrb za čimbolj mladosten videz.
Moja koža je normalna do mastna. Moja jutranja nega je lahka, zvečer bogata. Poleti lažja, pozimi bolj bogata. Torej dokaj raznolika.
Sicer nisem strokovnjak, ampak obožujem tudi make up. Pri nanašanju se najbolj borim z obstojnostjo (zaradi tipa kože in mojih želja), torej v mojih objavah o lepotičenju lahko pričakuješ velik poudarek na tem. Če si bolj svetle polti, živijo, jaz sem NC10 pri MACu oz. Siberia pri NARS, tako da lahko pričakuješ tudi kakšen nasvet o zelo svetli polti.

Moja glavna domena pa je seveda nega. V dobrih petnajstih letih, kar sem se “borila” s svojo kožo, sem si nabrala ogromno izkušenj (tako pozitivnih in negativnih) in pa tudi znanja. V svojem večnem iskanju tiste magične kreme, ki bo rešila vse moje težave, sem se naučila, da le ta žal ne obstaja. Koža je kompleksen in pa seveda dokaj unikaten organ. Zato od mene lahko pričakuješ veliko govora o konceptih in bolj malo predlogov o tem kateri izdelek bo perfekten zate. V objavah (kjer bo na mestu) ti bom skušala navesti vsaj nekaj virov, kjer si boš lahko prebral/a o tematiki še bolj podrobno.

Včasih bom napisala kaj o mojih najljubših izdelkih (večinoma nesponzoriranih, razen kadar bo drugače označeno), vendar želim, da vse moje predloge vzameš s kančkom soli. Kadar le lahko, pred nakupom izdelka vzemi testerje. Ne pusti se prepričevat v obstoj univerzalnih izdelkov, ki pomagajo vsem s podobno težavo. Tvoja koža je unikatna in bo na izdelke tudi reagirala unikatno, zato je tvoja izkušnja najbolj dragocena in vredna veliko več kot moja, od drugih blogerk, ali pa prodajalk in kozmetičark.

Če imaš zame kakšen predlog o čem bi lahko pisala, kakšno vprašanje ali pa kritiko, me najdeš na več mestih.

  • V zavihku “contact” lahko izpolneš obrazec.
  • Lahko se mi javiš na moji Facebook strani, katere link najdeš desno –>
  • Če želiš nasvet v zvezi z nego, sem tudi zelo dejavna moderatorka v skupini Ljubim kozmetiko, kjer redno delim nasvete z zasebnega profila. Prosim le, da prvo z iskalnikom pregledaš, če je tvoje vprašanje mogoče že odgovorjeno. Če ni, te pa prosim, da me taggaš v objavo, ne me kontaktirat zasebno. Če je vprašanje javno – lahko pomaga še komu, predvsem pa meni olajša delo. Na zasebna facebook sporočila na privat profilu ne odgovarjam več, ker mi enostavno vzame preveč časa.

*hvala za razumevanje 🙂